de CREAtak – Oost-Brabant

Datum/Tijd
Vrijdag 11 Oktober, 2019
14:00 - 16:00

Locatie
Dienstencentrum 'De Sleutel'

Categorieën


icon-car.pngFullscreen-Logo
Dienstencentrum 'De Sleutel', Staatsbaan 124, 3210 Lubbeek

loading map - please wait...

Dienstencentrum \'De Sleutel\', Staatsbaan 124, 3210 Lubbeek 50.895400, 4.820260

Algemeen

Onze vereniging ‘de Maretak vzw’ biedt jullie een maandelijkse crea-namiddag aan. Tijdens deze namiddag kan je als deelnemer kiezen uit twee workshops die worden aangeboden en begeleid door enkele ervaren lesgeefsters, tevens leden van onze vereniging.

De thema’s van de workshops voor oktober 2019 zijn:

  • Workshop 1: Sleutelhangers haken
  • Workshop 2: Kalligrafie

Meer uitleg van elke workshop vind je bij de inschrijving onderaan.

Tijdens de crea-namiddag kunnen foto’s worden genomen voor gebruik in het Maretakblad en op de besloten Facebook groep van de CREAtak.

Workshops

Tevens zal worden vermeld welke materialen de deelnemers eventueel dienen mee te brengen (door een keuze te maken onderaan bij het inschrijven). Voor de overige materialen die nodig zijn tot het realiseren van ieders creatie tijdens de workshop wordt gezorgd door de organisatie. Daarom is het ook verplicht om zich vooraf in te schrijven wanneer men wenst deel te nemen aan een workshop tijdens deze crea-namiddagen.

Gezien er slechts een bepaald aantal deelnemers per workshop wordt toegelaten ontvangt u bij uw inschrijving een bevestiging hiervan per kerende e-mail. Er wordt dan ook gerekend op uw aanwezigheid van zodra u deze bevestiging van inschrijving ontvangt. Indien u uitzonderlijk toch niet kunt aanwezig zijn, dient u dit te verwittigen via e-mail of telefoon.

‘Doe-hoekje’

Het blijft ook steeds mogelijk voor leden van ‘de Maretak vzw’ om naar de crea-namiddagen te komen zonder dat men verplicht is tot deelneming aan een workshop. Hiervoor wordt een ‘doe-hoekje’ ingericht in het lokaal, waar men bijvoorbeeld terecht kan met of zonder een zelf meegebracht werkstukje of boek. Aangezien we deze activiteit tevens beschouwen als een soort van ‘lotgenotencontact’ is ook iedereen welkom voor ’n babbeltje.

Prijs

We vragen een algemene deelnameprijs van 3€ per persoon als bijdrage in de kosten van het materiaal, voor de huur van het lokaal en een consumptie. Dit kan ter plaatse betaald worden.

Workshops

Indien men wenst deel te nemen aan een workshop vragen we 2€ extra (dus 5€ in totaal) voor het benodigde materiaal. Zoals hierboven beschreven, kan u onderaan bij de inschrijving zien welk materiaal u eventueel zelf dient mee te nemen. De creatie(s) van iedere deelnemer aan de workshop kan meegenomen worden naar huis. In geval dat het een workshop betreft waarbij wordt gekookt of gebakken ontvangt iedere deelnemers een kopie van het gebruikte recept.

‘Doe-hoekje’

Voor deelname aan het ‘doe-hoekje’ vragen we niets extra (enkel de 3€ deelnameprijs).

Inschrijvingen

De CREAtak is enkel bedoeld voor leden. Ben je nog geen lid, klik dan hier.

Hieronder kun je inschrijven. Door in te schrijven ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Kies eerst waarvoor je wilt inschrijven:

Inschrijven sleutelhanger

Klik hier

Inschrijven kalligrafie

Klik hier

Inschrijven doe-hoekje

Klik hier