de CREAtak – West-Brabant

Map Unavailable

Datum/Tijd
Vrijdag 17 Mei, 2019
14:00 - 16:00

Locatie
LDC ’t Paviljoentje

Categorieën


icon-car.pngFullscreen-Logo
LDC ’t Paviljoentje, Fabriekstraat 1, 1601 Ruisbroek

loading map - please wait...

LDC ’t Paviljoentje, Fabriekstraat 1, 1601 Ruisbroek 50.781900, 4.289690

Algemeen

Onze vereniging ‘de Maretak vzw’, afdeling West-Brabant, biedt jullie een maandelijkse crea-namiddag aan. Tijdens deze namiddag kan je als deelnemer meedoen aan een workshop die wordt aangeboden en begeleid door een ervaren lesgever, tevens lid van onze vereniging.

Het thema van de workshop voor mei 2019 is:

  • Plantenhanger maken met macramé

Tijdens de crea-namiddag zullen foto’s worden genomen voor gebruik in het Maretakblad en op de besloten Facebook groep van de CREAtak.

Workshop

Tevens zal worden vermeld welke materialen de deelnemers eventueel dienen mee te brengen (door onderaan te klikken bij het inschrijven). Voor de overige materialen die nodig zijn tot het realiseren van ieders creatie tijdens de workshop wordt gezorgd door de organisatie. Daarom is het ook verplicht om zich vooraf in te schrijven wanneer men wenst deel te nemen aan een workshop tijdens deze crea-namiddagen.

Gezien er slechts een bepaald aantal deelnemers per workshop wordt toegelaten ontvangt u bij uw inschrijving een bevestiging hiervan per kerende e-mail. Er wordt dan ook gerekend op uw aanwezigheid van zodra u deze bevestiging van inschrijving ontvangt. Indien u uitzonderlijk toch niet kunt aanwezig zijn, dient u dit te verwittigen via e-mail of telefoon.

‘Doe-hoekje’

Het blijft ook steeds mogelijk voor leden van ‘de Maretak vzw’ om naar de crea-namiddagen te komen zonder dat men verplicht is tot deelneming aan de workshop. Hiervoor wordt een ‘doe-hoekje’ ingericht in het lokaal, waar men bijvoorbeeld terecht kan met of zonder een zelf meegebracht werkstukje of boek. Aangezien we deze activiteit tevens beschouwen als een soort van ‘lotgenotencontact’ is ook iedereen welkom voor ’n babbeltje.

Prijs

We vragen een algemene deelnameprijs van 3€ per persoon als bijdrage in de kosten van het materiaal.

Inschrijvingen

De CREAtak is enkel bedoeld voor leden. Ben je nog geen lid, klik dan hier.

Hieronder kunt u inschrijven. Door in te schrijven ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Kies eerst waarvoor u wilt inschrijven:

Inschrijven workshop

Klik hier

Inschrijven doe-hoekje

Klik hier