Dansen en bewegen…op ‘onze’ maat

Datum/Tijd
Dinsdag 3 Maart, 2020
13:00 - 14:00

Locatie
Danstuin

Categorieën


icon-car.pngFullscreen-Logo
Danstuin, Tiensestraat 47, 3000 Leuven

loading map - please wait...

Danstuin, Tiensestraat 47, 3000 Leuven 50.875800, 4.708050

logodanstuin-5

Algemene informatie

Het staat als een paal boven water dat bewegen – op maat van de mogelijkheden – belangrijk is voor het in stand houden of verbeteren van ieders levenskwaliteit.

Via deze website (onderaan) kan je inschrijven voor ‘Dansen en bewegen op jouw maat’ bij Hélène, de professionele dans- en bewegingslerares van de Danstuin in Leuven. Het maakt niet uit of je een salsa-danser bent of beperkt in je bewegingen, iedereen is welkom. Dankzij ‘de Maretak vzw’ is het ook betaalbaar.

Prijs:

  • 3€ voor leden
  • 6,5€ voor niet-leden
  • Gratis: eerste proefles

Inschrijven is noodzakelijk, betaling kan ter plaatse in cash.

Meer informatie

Eens te meer willen we vanuit ‘de Maretak vzw’ tegemoet komen aan de alomgekende wetenschap dat bewegen uitermate belangrijk is tot het in stand houden of verbeteren van ieders levenskwaliteit. Wanneer we dit kunnen bewerkstelligen door in te spelen op jouw geliefkoosde ontspanning of passie, dan doet dit ons veel plezier.

Misschien was deze passie voor jou wel dansen maar is dit de laatste tijd meer en meer een ‘probleem’ geworden omwille van het verslechteren van je fysieke conditie? Misschien zie jij het niet meer goed zitten om je pasjes op de dansvloer te zetten? Ben je bang voor de commentaren vanaf de zijkant…of wil je jouw danspartner niet teleurstellen door het risico te nemen om halverwege te moeten afhaken omwille van de mogelijk opkomende vermoeidheid/pijn? We zijn dan ook blij dat we voor al deze hindernissen/belemmeringen een zeer goede oplossing kunnen aanbieden waardoor we hopen dat je jouw liefhebberij in het dansen zal kunnen (her)ontdekken.

Jawel, dankzij de oprichting van ‘Danstuin’ door een zeer gemotiveerde dansdocente met een groot hart wordt deze unieke kans geboden. Immers, na meer dan veertigduizend uren ervaring is het voor Hélène haar grote wens om haar passie voor het dansen ook te kunnen delen met mensen zoals jij. In haar dansstudio ‘Danstuin’ wil zij heel graag datgene aanbieden wat net nodig is voor mensen die met een chronische ziekte omgaan in hun leven maar toch net zo graag willen blijven bewegen door te kunnen dansen ‘op maat’.

Ben jij degene die misschien een beetje zat te wachten op deze kans of vindt je dit een uniek aanbod (wat zeker het geval is!) dat jou wel aanspreekt? Aarzel dan beslist niet en schrijf je meteen hieronder in om te dansen ‘op onze maat’ in de ‘Danstuin’ in het hartje van Leuven!

logo-danstuin-1

Zoals aangekondigd gaat dit initiatief telkens doorgaan op de eerste dinsdag van de maand, behalve in de schoolvakanties en op feestdagen.

We vragen 3€ (leden)/6,5€ (niet-leden) per les. Dit kan ter plaatse betaald worden in cash. Is het de eerste keer dat je komt, dan mag je gratis een proefles doen.

Wil je dit zeker niet missen, schrijf je dan onderaan snel in.

Inschrijven tot deelneming is noodzakelijk. Door in te schrijven ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Inschrijven: