Infosessie – Onbegrip bij chronische pijn

Datum/Tijd
Vrijdag 22 Februari, 2019
14:00 - 17:00

Locatie
't Mankement

Categorieën


icon-car.pngFullscreen-Logo
't Mankement, Noorderlaan 4, 1731 Zellik

loading map - please wait...

\'t Mankement, Noorderlaan 4, 1731 Zellik 50.883100, 4.280700

 

Chronische pijn en onbegrip blijken bij mekaar te horen als Suske en Wiske, als je de verhalen hoort van mensen die te maken hebben met chronische pijn. Langer aanhoudende pijn is ook heel moeilijk onder woorden te brengen dus op basis waarvan kan begrip rond deze problematiek zich eigenlijk vormen? Hoe moeten we best omgaan met onbegrip? Hoe kunnen we onbegrip trachten te voorkomen? Vragen waarop we hopen een antwoord te krijgen van spreker Lynn Formesyn. Lynn is schrijfster, mama van twee jonge kindjes en reumapatiënt met een missie om anderen te inspireren. Ze komt praten over haar persoonlijke kijk op onbegrip en manieren om er veerkrachtiger mee om te gaan. Ze nodigt luisteraars graag uit in dialoog te gaan en eigen ervaringen open te delen.

Prijs: Voor leden van de Maretak vzw en van de Vlaamse Pijn liga is de infosessie gratis, voor niet-leden vragen we 5€ (hierin is een drankje tijdens de pauze vervat).

Er kunnen tijdens de infosessie foto’s genomen worden die eventueel gepubliceerd kunnen worden in ons ledenblad ‘Het Maretakblad’.

Iedereen is van harte welkom!

Gelieve je hieronder in te schrijven. Door in te schrijven ga je akkoord met onze privacyverklaring.