Ook zin om Maretakker te worden en een deel uit te maken van onze boom?

Maretakker worden?

Onze boom (vereniging) wordt steeds groter en daarom zijn wij op zoek naar bijkomende maretakkers (vrijwilligers).

De meeste Maretakkers die onze vereniging dagelijks doen draaien, zijn zelf pijnpatiënt of zijn van dichtbij betrokken bij iemand met chronische pijn. Zij weten dus als geen ander wat het is om dagelijks geconfronteerd te worden met pijn en/of vermoeidheid en weten wat de chronische aandoening met zich meebrengt. Om die redenen zijn begrip en steun heel duidelijk aanwezig en voelbaar binnen de Maretak. We zijn er daarom dan ook van overtuigd dat jij je goed in je vel zal voelen bij ons en dat je een gevoel van thuiskomen zal ervaren.

Herken jij je als pijnpatiënt of naaste in onderstaande stellingen?

  • Ik vind dat ik te vaak (alleen) thuis zit.
  • Ik wil graag nog een doel hebben in mijn leven en mij nog nuttig kunnen voelen.
  • Vaak zoek ik naar een afleiding voor mijn pijn of die van mijn geliefden.
  • Ik hou van sociaal contact en ontmoet graag nieuwe mensen.
  • Ik heb een uniek talent waarmee ik andere pijnpatiënten zou kunnen helpen.

Heb je minstens 1x ja geantwoord? Dan is vrijwilliger worden van de Maretak misschien echt iets voor jou. Schrijf je hieronder in en ontdek de voordelen die je uit onze vereniging kan halen!

Andere mensen helpen, kan je een goed gevoel geven en zo help je tegelijkertijd ook jezelf. Fantastisch toch? Onze boom heeft 2 vertakkingen: regio Oost-Brabant en regio West-Brabant. Je kan uiteraard zelf kiezen van welke afdeling je graag deel wil uitmaken. Heb je zin gekregen om onze boom verder te helpen groeien? Vul dan onmiddellijk je gegevens in en wij contacteren jou zo snel mogelijk om nader kennis te maken.

Ja, ik ben geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij de Maretak, vereniging voor mensen met chronische pijn en hun naasten. Graag ontvang ik dan ook meer informatie en heb ik nadien graag contact met iemand van de vereniging.