Activiteiten

 

feb
17
do
2022
Webinar ‘Behandeling van chronische pijn met hypnose’ @ Online
feb 17 @ 19:00 – 21:00

 

Hypnose ? Hypnotherapie ? Je hebt er waarschijnlijk al wel eens van gehoord, of je kent misschien iemand die reeds een hypnotherapeut bezocht.

Maar wat is hypnose nu juist? Kan iedereen gehypnotiseerd worden? Wat als je er niet in gelooft? Voor wat kan hypnose zoals ingezet worden?

Vele vragen die zeker en vast een antwoord verdienen. Vaak hebben mensen een totaal verkeerd beeld over hypnose. Zeker wanneer ze hypnose enkel kennen van op TV of van een hypnoseshow waarin de deelnemers allerlei gekke opdrachten uitvoeren.

Tijd om een expert aan het woord te laten. In deze online-infosessie laten we Rob De Groof aan het woord. Rob is de zaakvoerder van HypnoseCentrum.be, het kenniscentrum voor hypnose en hypnotherapie in België. Als docent hypnose reist hij de wereld rond om therapeuten wegwijs te maken in de kracht van deze vorm van  therapeutisch veranderwerk.

Rob zal in eerst instantie een degelijke uitleg geven over wat hypnose is, wat het vooral niet is en wat je er zoal mee kan bereiken. Hij zal ook dieper ingaan op wat hypnose kan betekenen voor pijnpatiënten. Welke mogelijkheden er zijn en wat je wel en niet mag verwachten.

Natuurlijk zal er ook voldoende tijd voorzien worden voor het beantwoorden van al je vragen.

Vooraf inschrijven om te kunnen deelnemen aan dit webinar is noodzakelijk.

De deelnameprijs voor deze webinar is 5€. Leden van ‘de Maretak vzw’ en de Vlaamse Pijnliga kunnen gratis deelnemen. Leden krijgen een kortingscode toegestuurd per mail om gratis deel te nemen.

Iedereen die zich tijdig inschrijft om deze interessante webinar te volgen zal dit webinar ook kunnen herbekijken.

Iedereen is van harte welkom!