CREAtak – Kerstkaartjes – GEANNULEERD

When:
3 december, 2021 @ 13:30 – 16:00
2021-12-03T13:30:00+01:00
2021-12-03T16:00:00+01:00
Where:
Dienstencentrum De Sleutel Lubbeek
Staatsbaan 124
3210 Lubbeek
Cost:
5
Contact:
Eddy Claes
0479/848055

TOT ONZE GROTE SPIJT MOETEN WE ALLE FYSIEKE ACTIVITEITEN ANNULEREN OMWILLE VAN COVID

Onze vereniging ‘de Maretak vzw’ biedt jullie een maandelijkse crea-namiddag aan. Tijdens deze namiddag kan je als deelnemer kiezen uit twee workshops die worden aangeboden en begeleid door enkele ervaren lesgeefsters, tevens leden van onze vereniging.

Tevens zal worden vermeld welke materialen de deelnemers eventueel dienen mee te brengen. Voor de overige materialen die nodig zijn tot het realiseren van ieders creatie tijdens de workshop wordt gezorgd door de organisatie. Daarom is het ook verplicht om zich vooraf in te schrijven wanneer men wenst deel te nemen aan een workshop tijdens deze crea-namiddagen.

Gezien er slechts een bepaald aantal deelnemers per workshop wordt toegelaten ontvangt u bij uw inschrijving een bevestiging hiervan per kerende e-mail. Er wordt dan ook gerekend op uw aanwezigheid van zodra u deze bevestiging van inschrijving ontvangt. Indien u uitzonderlijk toch niet kunt aanwezig zijn, dient u dit te verwittigen via e-mail of telefoon.

Thema

Deze keer gaan we kerstkaartjes maken.

‘Doe-hoekje’

Het blijft ook steeds mogelijk voor leden van ‘de Maretak vzw’ om naar de crea-namiddagen te komen zonder dat men verplicht is tot deelneming aan een workshop. Hiervoor wordt een ‘doe-hoekje’ ingericht in het lokaal, waar men bijvoorbeeld terecht kan met of zonder een zelf meegebracht werkstukje of boek. Aangezien we deze activiteit tevens beschouwen als een soort van ‘lotgenotencontact’ is ook iedereen welkom voor ’n babbeltje.

COVID

Enkel met een geldig Coronacertificaat kan je deelnemen. Jouw coronacertificaat kan je downloaden via www.myhealthviewer.be of via de CovidSafeBe-app op je smartphone. We scannen de QR-code van je certificaat bij het begin van de workshop. Zo is iedereen veilig. Mocht het zijn dat je door medische redenen niet kon gevaccineerd worden, gelieve een doktersattest mee te brengen alsook een PCR-test. We vragen ook om je mondmasker aan te doen bij het rondwandelen.

Ben je geen lid van ‘de Maretak vzw’ maar wens je toch deel te nemen, maak je dan hier lid van onze vereniging.

Door in te schrijven ga je akkoord met onze privacybeleid.