Dansen en bewegen…op ‘onze’ maat

Eens te meer willen we vanuit ‘de Maretak’ tegemoet komen aan de alomgekende wetenschap dat bewegen uitermate belangrijk is tot het in stand houden of verbeteren van ieders levenskwaliteit. Wanneer we dit kunnen bewerkstelligen door in te spelen op jouw geliefkoosde ontspanning of passie, dan doet dit ons veel plezier.

Misschien was deze passie voor jou wel dansen maar is dit de laatste tijd meer en meer een ‘probleem’ geworden omwille van het verslechteren van je fysieke conditie? Misschien zie jij het niet meer goed zitten om je pasjes op de dansvloer te zetten? Ben je bang voor de commentaren vanaf de zijkant…of wil je jouw danspartner niet teleurstellen door het risico te nemen om halverwege te moeten afhaken omwille van de mogelijk opkomende pijn? We zijn dan ook blij dat we voor al deze hindernissen/belemmeringen een zeer goede oplossing kunnen aanbieden waardoor we hopen dat je jouw liefhebberij in het dansen zal kunnen (her)ontdekken.

Jawel, dankzij de oprichting van ‘Danstuin’ door een zeer gemotiveerde dansdocente met een groot hart wordt deze unieke kans geboden aan de leden van ‘de Maretak’. Immers, na meer dan veertigduizend uren ervaring is het voor Hélène haar grote wens om haar passie voor het dansen ook te kunnen delen met mensen zoals jij. In haar nieuwe dansstudio ‘Danstuin’ wil zij aan de leden van ‘de Maretak’ heel graag datgene aanbieden wat net nodig is voor mensen die met chronische pijn omgaan in hun leven maar toch net zo graag willen blijven bewegen door te kunnen dansen ‘op maat’.

Ben jij degene die misschien een beetje zat te wachten op deze kans of vindt je dit een uniek aanbod (wat zeker het geval is!) dat jou wel aanspreekt? Ben je lid van ons? Aarzel dan beslist niet en kom elke eerste dinsdag van de maand naar ‘Danstuin’, Tiensestraat 47, 3000 Leuven van 13u tot 14u.